Over ons

Nibro BV is sinds 2006 een producent van roestvaststalen pijpbeugels en kapbeugels in de kwaliteiten 1.4301 en 1.4401. Wij produceren deze geheel zelfstandig in onze fabriek in Oisterwijk van waar wij onze eindprodukten versturen naar onze klanten in binnen- en buitenland.

Het complete produktgamma bevat vele duizenden verschillende soorten pijpbeugels en kapbeugels welke gebruikt worden in de foodsector, farmacie, chemie, land- en tuinbouw, weg- en waterbouw, recreatie en offshore. Wij leveren hoofdzakelijk uit voorraad dus korte levertijden gegarandeerd. Door ons uitgebreide machinepark kunnen we snel inspringen op innovaties of vragen uit de markt welke wij met ons ervaren team deskundig zullen behandelen en uitvoeren om naar tevredenheid van de klant met een juiste oplossing te komen.

Ten behoeve van de produktie van onze pijpbeugels en kapbeugels is het noodzakelijk om te blijven innoveren om tot de meest efficiente produktiemethodes te komen. De door Nibro BV geproduceerde pijpbeugels en kapbeugels zijn ook verkrijgbaar met een aangelaste stift, draadstuk, moer, sok of bijvoorbeeld voorzien van een inlage uit PTFE of EPDM, of een hittebestendig en slijtvaste kwaliteit, wat u maar wilt. Wij leveren onze pijpbeugels en kapbeugels hoofdzakelijk als set, dus met bouten en moeren in kwaliteiten 1.4301 of 1.4401.

Speciaal voor zwembaden produceren wij ook in kwaliteiten 1.4529, 1.4547 en 1.4565 volgens Regeling van de Minister voor Wonen en Rijksdienst van 20 juni 2016, nr. 2016-0000354250, houdende wijziging van de Regeling Bouwbesluit 2012 met betrekking tot de veiligheid van zwembaden.